torsdag 13. mai 2010

A decorated paperbag ~ Published in the magazine Ett Trykk

Dette er et av mine favorittmotiv fra Magnolia. Ja faktisk både tulipan Tilda og syltetøy Tilda. Jeg synes Magnoliafigurene er så artige å fargelegge. De har ganske store flater, slik at det er lettere å dra ut Distress fargene med penselen, og da er det også lettere å få et fint resultat.
Papirene jeg har brukt er fra Melissa Frances, og jeg er veldig glad i å bruke dem. De er på en måte så sarte og fine, og passer så godt sammen.
Baksiden er laget på samme måte som forsiden, bare at jeg her har brukt et ministempel fra Magnolia der. Og da har jeg også stanset ut en mindre oval sirkel med Spellbinder Dies, Oval large.
Blomstene er svertet med Distress Ink - walnut stain, og deretter påført Stickles - Star Dust. Jeg har forsøkt å jobbe etter fargene blått, gult og hvitt både i motivet, pynten og papirene. Men litt rosa er det i mønsterarket, så da ble også syltetøy Tilda rosa. Den rosafargen jeg bruker er en blanding mellom tre Distresser, Aged Mahogany (litt), Tattered Rose (mye) og Weathered Wood (litt). Jeg gleder meg til å fylle denne gaveposen med påskegodt og gi den bort!
***
Beskrivelse:
Størrelse: 19x11,5
Blekk: Archival Ink - Jet Black
Stempler: Magnolia - Tilda with Tulips, tekst: "a gift from the heart", tekst "Loving wishes", mini stamp: Jam Tilda.
Papir: Melissa Frances -Wyatt, Order.
Annet: Papirloftet - hvite roser, gardenia, gule blomster, blad stanset ut med Quic Kutz, Martha Stewart - sommerfugler, border punch; bånd og blonde.
Teknikker: Motivet er malt med Distress Ink. Mønsterpapirene er sydd fast til panelene med symaskin.
Andre ting: Kantene er svertet med Distress Ink-walnut stain, og jeg har påført Stickles - Star Dust på blomster, tulipanene til Tilda og sommerfuglene. På sommerfuglene har jeg også Liquid pearls -white.
***
Ha en flott Kr. Himmelfartsdag:) Og takk for at du besøker bloggen min!
Photobucket

5 kommentarer:

Julie sa...

ÅÅå du lager så utrolig mye fint Camilla!! Misunner deg distress ink malingen din - du er BEST!! :O) Selv har jeg bare promarkers foreløpig, men distress står på ønskelisten.. blir så mye penere til slike sarte motiv.. :o)

Takk for all kjempebra motivasjon!!!!

Julieklem

mycardz sa...

Beautiful!

tone sa...

Åååå dette var bare helt lekkert!
Du er kjempe flink å fargelegge med distressen:-)
Nydelige farger du hadde brukt og flott pyntet.
Vakkert!
Klem Tone

Anne sa...

Absolutely stunning!!! Congratulations on getting published! :o) x

dolcreations sa...

Absolutely breathtaking! I have bought lots of distress inks, and cannot wait to play! You have given me lots of inspiration! What distress inks did you use on her hair? I just love her hair colour!