tirsdag 11. mai 2010

Tilda hugging Bunny:)

Håper alle hadde en fin start på uken! Jeg er så glad for at denne uken er kort, og at jeg har fri både torsdag og fredag. To dager ekstra å nyte:)
Her kommer et av bidragene mine til Ett Trykk.
Jeg har laget en eske med et kort på lokket.
Gaveesken er litt påskeinspirert, med Tilda og harepusen fra Magnolia. En fin gave å gi noen som har bursdag i april. Det er moro å lage kort på denne måten innimellom også, å gjøre litt ekstra ut av det.
Jeg tok utgangspunkt i motivet, og fant fram lyse, duse papirer og pynt. Hjertet var fint å feste på kanten, noe som gjør det lettere å åpne og lese en hyggelig hilsen. Jeg har ikke score pal, men bruker bretteutstyret på et gammelt skjærebrett. Men det er gøy å lage esker, så en score pal står på ønskelisten.
Jeg har brettet til esken slik at den passet et 15x15 kort. Jeg begynner med en bazzill som måler 30x30. Alle kantene er brettet ved 4 cm, så ved 7,5 cm. Da blir midten en flate på 15x15 cm. Jeg kutter bort hjørnene slik at den blir lettere å brette.
Alle kantene på papirene er svertet med Distress Ink-Walnut Stain. Jeg synes det gir esken en fin litt gammel og slitt look.
Åpningen er laget med en utstanset sirkel, som jeg har brettet og limt den ene halvdelen oppe under lokket.
Beskrivelse:
Størrelse: 15x15x3,5 cm. Kortet oppå esken måler 11x11 cm.
Blekk: Archival Ink - Jet Black
Stempler: Magnolia - Tilda Hugging Bunny, Elegant heart.
Papir: Maja Design - Rosa Marina 2, Rosa Marina 8, Gammaldags Jul Julstemning.
Annet: hvite roser, hvite kirsebærblomster, hvit gardenia, rosa halvperler - Kaiser Crafts, Making Memories - bokstavklistremerker, blonde med perler, hjertecharm og en rosa blonde under papirborden fra Fiskars.
Teknikker: Motivet er fargelagt med Distress Ink. Jeg har også sydd mønsterarkene fast i panelene med symaskin.
Andre ting: Hele esken er sprayet med Glimmer Mist-pearl, bladene er punchet ut med Quic Kutz, og små blomster er punchet ut med en retro flower punch small. Jeg har skåret ut ene vingen til Tilda, så det blir en fin 3D-effekt. Her er også masse Stickles-Star Dust på blomstene, vingene til Tilda og rundt hjertet. Inni kortet har jeg brukt en Spellbinders Nesting Labels 1.
Ha en flott dag, og takk for at du besøker bloggen min!

4 kommentarer:

Stampin'Piper sa...

This is so beautiful my friend! Wonderful colours ... this box make a fantastic gift!

Have a lovely day, big Hugs Tanja

Annette sa...

Wow, vilken underbar ask. Superfint dekorerad och härliga färger.
Kram Annette

Jessica sa...

Guud vilken fin ask! Tycker du är otroligt duktig:)

Jacqueline (Sjakkie) sa...

Adorable! So lovely and so wonderful, great project.
Hugs Jacqueline