fredag 18. juli 2014

Tilda with Leo the Lion ♥

Heisann!
Da har jeg børstet støv av bloggen, og kommer med et helt nytt kort:)
Det er bursdagskort til en venninne som snaaaart har bursdag;) 
Motivet jeg har fargelagt heter Tilda with Leo the Lion, og er fra Magnolia sin kolleksjon som heter Animals of the Year Collection 2014. Hele kolleksjonen er full av supersøte stempler!
Jeg har som vanlig fargelagt med Distress Ink, re-inkers.
Bladene er laget med en DooHickey dies fra Magnolia til samme kolleksjon som stempelet. Og det skal forestille jungelløv. Jeg har stanset dem ut med kaffifilterpapir, og så laget en grønn mix med Distress dråper og vann+litt opalite dråper til glitter i mixen. Så har jeg sprayet bladene grønne. 
På tagene og rundt motivet har jeg stemplet med Stempelglede stempler fra de aller siste kolleksjonene. Jeg har også påført frantage-Shabby White rundt kanten ved motivet. På bladene og gresset (også en DooHickey dies), har jeg påført noen dråper med Crackle Accents. Dette for at det skal se ut som duggfriske blad og gress. Ellers har jeg malt litt med Crackle Paint for at det skal se litt shabby ut.
De lekre papirene som nesten blir borte i pynt og motiv er fra Maja Design, og den siste kolleksjonen Coffee in the Arbour.
Tusen takk for at du besøker bloggen min, 
og ha en flott sommerdag og helg videre ♥

7 kommentarer:

Pona sa...

Your card is colossal. The rich decoration and very nice colours.
Pona

Patty O'Malley sa...

This card is gorgeous! I love the leaves you created. Your friend is very lucky to receive such a beautiful card!

DeeDee sa...

OMG.... this is so so very beautiful Camilla! ♥ I love this card so much! Please can you say me which Distress colors you used for the lion? PLEASE! ^^

Big Hugs
Diana

Margreet sa...

what a beautifull card
Hugs Margreet

Camilla sa...

Thank you so much for your lovely comments!!:) You make my day! For Diana: I have used a lot of colors for the Leo the Lion, Antique Linen, Scattered Straw, Wild Honey, Rusty Hinge, Vintage Photo, Fired Brick and Walnut Stain (for the darkest places).

cathylynn sa...

Totally beautiful and your coloring is phenomenal! Lovely details too. Fabulous job!
Hugs, Cathy-Lynn

Anonym sa...

This is just gorgeous, I love all the die cuts it looks like the jungle, beautifully done
Hugs Julie P