fredag 7. januar 2011

With all my love

Innimellom julekortene til Hjerteboden's Juleblogg får jeg også tid til å lage noen bursdagskort. Her kommer det ene:) Jeg har fargelagt Tilda fra Magnolia sitt nyeste Club Kit. Tekst-swirlen i venstre hjørnet oppe er også med i Kit'et!:)
De romantiske papirene er fra Maja Design. Og er nok en all time favoritt!:) De er fra kolleksjonen: Mina Vänner, Rosa-Marina 7 og 8. Papiret med den gotiske skriften er fra Panduro. Jeg har endelig også fått meg en "ekte" bok med gotisk skrift i, men den er ifra 1852, og det sitter litt langt inne å begynne å rive i den... Men arkene er helt perfekte til kortlaging da..:)
Bak motivet har jeg en hvit kakeserviett. De er ventet inn til Hjerteboden snart, så da kan jeg fylle lageret igjen:))
Jeg har brukt blomster fra Prima og roser. Alle bortsett fra de rosa knuppene, får du i Hjerteboden. Perler er fra KaiserCrafts, og jeg har bruk Liquid Pearls-White Opal til å prikke litt med i hjørnene. Blomstene er dandert med Stickles-Star Dust. Teksten With all my love er også fra siste Club Kit.
Jeg har festet en "I love Stamps"-charm til teksten. Fotohjørnene er stanset ut med Quic Kutz.
Tilda er fargelagt med Distress Ink, reinkers. Til rosafargen har jeg blandet Tattered Rose, Aged Mahogany og Weathered Wood. Til skyggene har jeg brukt Walnut Stain. De hvite prikkene på Tilda er laget med en Inkssentials Opaque Pen-White. 
Jeg har lyst til å være med i utfordringen hos Sukkersøtt denne uken med dette kortet, der spør de etter bursdagskort! Og dette er det svigermor som skal få til sin bursdag:)
Tusen takk for at du besøker bloggen min, og ha en riktig god helg!!
Photobucket

15 kommentarer:

Alberto sa...

Soooo pretty cardI really love the flowers and the stamp :)
compliments!

hugs, Albert

Louise sa...

Så snyggt Camilla :) Urläckert!! Älskar den här stämpeln, jag måste skärpa mig till nästa gång och faktiskt beställa kittet :)
Diggar hur du använt dp och din kakservetter är så snygga! :)
Kram!

Merete sa...

Kjempefint kort, med masse nydelige detaljer. Blir veldig inspirert:)
Merete:)

Sinikka sa...

Det är en liten sött Tilda, som jaf förmodligen kommer att köpa.
Kortet är igen underbart.
Kram Sinikka

Yvonne sa...

Wow, such a gorgeous card again. Just love everything about it! Your creations are so beautiful. Always a pleasure to watch them!
hugs Yvonne

Marijke sa...

Very very lovely card!
Hugs,
Marijke

Mandy's Magnolia cards sa...

what a lovely card!!
Greetings,Mandy

Hege sa...

Jeg er så imponert over kortene dine, Camilla! Jeg er innom bloggen din hver eneste dag, og bare nyter alle detaljer og den perfekte fargeleggingen din!

Ønsker deg en fin helg!

Klem Hege

Teresa sa...

Oooh I've not seen this Tilda before she's gorgeous and your card is superb! I love it.
Teresa xx

Marie Wisén sa...

Wow!!!!!!!!! Sååååååååå fint. Makalöst vackert. Kram Marie

Hannemor sa...

Når tror at det ikke kan bli vakrere, så gjør du det IGJEN og IGJEN, Camilla! *dåner*

Dette var bare så vidunderlig vakkert at jeg har ikke ord...

DU er virkelig enestående!!!

Klem og god helg fra Hannemor

Mona`s Bittelille Scrappekrok sa...

Aaaahhh....jeg blir helt matt når jeg ser kortene dine. De er så utrolig vakre. Jeg er litt lei meg for at jeg ikke har plass til en symaskin. Jeg synes stingene gir kortene dine en flott ekstra dimensjon. Og for ikke å snakke om fargeleggingen din...utsøkt! Klem...Mona

Anonym sa...

Oh this is so pretty and elegant. I love this paper you are using - so romantic. That gothic print text is the perfect touch to your card. Beautiful coloring and I love your embellishments. Your work is always so stunning! hugs, Angela

Ann sa...

What an adorable card! Love your work so much!! What a great job showing off this stamp and those beautiful papers. Sending a hug, Rea

Lesley sa...

Another gorgeous card! Can I ask where you got the charm? I love it! Lesley