tirsdag 25. august 2009

Vennskap...

Ojojoj allerede en uke siden siste post her i Magnoliabloggen min.. Tiden går så fort. Og jeg skulle som mange andre ønske at jeg hadde hatt mye mer tid til kortlaging. Men jeg benytter hver ledige stund, og koser meg skikkelig:) Hun er så søt denne Summer Tildaen fra Lazy Summer Days Collection.
Jeg har fargelagt motivet med Distress ink. Og i de fargene jeg syns jeg får best til, rosa og blått:) Den vakre teksten er fra Stempelglede sin Vennskapsplate. Og når jeg lagde blomstene, stemplet jeg med et blomsterstempel fra Stempelglede, og trykte det ut med Retro flower punch medium, og large. Jeg trykte det litt på skrå for mønsteret. Alle kanter er svertet med vintage photo.
Under er et nærbilde av en grungeboard fra Tim Holtz. Den er påført Crackle Paint, picket fence. Den er litt annerledes enn de andre crackle fargene mine. Den klumper ikke, og er mer flytende og lettere å påføre. Jeg er veldig fornøyd med den:)
Notearket er fra en gammel skolebok. Det er krøllet, og også svertet med vintage photo. Teksten oppe til høyre er fra Magnolia. Jeg har maskert bort jordbæret. Bare for å prøve det, og å få en forandring. Bladene er trykket ut med en Martha Stewart punch. De søte rosene er fra Wild Orchid Craft. Tilda har også fått litt glitter (stickles-star dust) på seg, på knappene.
Ellers er det rykter om at det er mye spennende på gang hos Magnolia;) Så det er noen hemmelige prosjekter på gang i denne heimen også!
Takk for at du besøker Magnoliabloggen min!

7 kommentarer:

Camilla sa...

Åh, Camilla!
Ett så fint kort.
Fyllt med många läckra detaljer som alltid av dig;)
Tycker att det är svårt med cracklepaint den klumpar sig så,ska prova den här färgen istället:)
Du målar så fint med dom färgerna.
Och gillar din Rosa.
tack för all inspiration.
Kramar Camilla

Bente sa...

Ååååh så herrlig lekkert kort - helt nydelige farger, hemmelige prosjekter ja - høres spennende ut - gleder meg til å se :)
Klem, Bente

Kim Piggott sa...

Oh wow this is so very beautiful!
So love this sweet Tilda and your paper and detail are just wonderful!
hugs
kim x

Lenes stempelkrok sa...

jeg tar av meg hatten for deg:)
Superlekre kort du har lagd...nyyyydelige farger og kjempeflotte detaljer:)

Klem fra Lene

Tindaloo sa...

guri så nydelig kort!!! kjempelekre detaljer også :)

Jacqueline (Sjakkie) sa...

What a fabulous card, so wonderful!
Beautiful details and colouring.
Hugs Jacqueline

Randi Th. sa...

Virkelig vakkert!
Lykke til med prosjektet på hjemmebane! ;-)
Ha en flott dag!