søndag 27. desember 2009

Vintage rose

Hei! Jeg håper alle har hatt en koselig jul til nå:) Her har vi slappet av masse alle fire. Og juletreet står ennå! Jeg har også kost meg med å lage noen kort. Det er jo flere som har bursdag i januar, så tenkte jeg kunne begynne på dem nå når julekortpapir og stempler er ryddet bort. Jeg har brukt dette vakre stempelet fra Magnolia, såå utrolig flott! Jeg fikk det i gave fra en god stempelvenn på lillejulaften, og måtte fargelegge henne med en gang! Den nydelige vintage-boksen i bakgrunnen er også en gave, fra en annen god stempelvenn! Jeg er veldig heldig:)) Og nå har jeg samlet sammen blondene mine, og puttet dem opp i boksen. Supert med litt system.
Motivet er stemplet på 300g akvarellpapir. Jeg kjøper mine hos Clas Ohlson. Penselen heter Gold line, str. 00. Og jeg har fargelagt med Distress Ink, refillers. På rosene og litt på motivet har jeg påført Stickles, Star Dust. De rosa perlene er fra et brett fra KaiserCraft. Sirklene er stanset ut med en revolution, og jeg har brukt Spellbinder dies. Ytterst har jeg festet en blonde med gluedots (mini).
Teksten er fra Magnolia sitt jule- og vinter-stamp club kit. Bradsene med perle i er også en gave, og merket heter Victoria's Design House. Papirene er fra Maja Design. Jeg har rufset kantene, og svertet dem med vintage photo og walnut stain. Før brukte jeg en svamp til dette, men nå har jeg kjøpt meg Tim Holtz distressing tool. Der er svampen festet til et "håndtak" med borrelås, så da unngår jeg å få "røykefingre";)
For å få en litt softere overgang på motivet har jeg stanset ut en mindre sirkel med spellbinderdiesen. Hullet som var igjen, har jeg brukt som en maskeringsramme, og stemplet inni den.
Jeg ønsker alle en riktig god romjul videre!
Photobucket

7 kommentarer:

Gry-Beate sa...

Et nydelig kort! Du er så flink til å farge motivene, til stor inspirasjon!
Ha fortsatt en flott romjul;0)

Julie sa...

Oh this is just so sumptuous!! A real treasure that anyone would be thrilled to receive! So much work in it! Juliex

Jacqueline (Sjakkie) sa...

Gorgeous and so lovely! Great job!
Hugs Jacqueline

Ying Pang, sa...

oh my god, this is soooooooooooooo stunning!!!!!

hugs,
ying

Anonym sa...

wauw hvor er det et smukt kort. Der er så mange helt fantastiske detaljer at jeg slet ikke kan blive træt af at se på dit kort. Jeg ser hele tiden en ny skøn detalje. Du er utrolig dygtig.
Godt nytår.
Dorte aka dot-scrap

Trudy sa...

Another beautiful card!!
So gorgeous details and stunning colouring as always.
I wish you a Happy New Year
Hugs Trudy

JOYS DESIGN sa...

Hello Camilla
I realy love your beautiful cards.
Lovely pink Tilda sooo cute.
Kind regards Esther Joysscrapandstamps