mandag 10. januar 2011

Tilda med Amaryllis

Å lage julekort etter at julen er over går mye lettere enn jeg hadde trodd! Mye pga at det faktisk er en konkurranse på gang:) Og når jeg er med på å holde den i gang, så må jeg jo bare!! Men jeg koser meg veldig faktisk!:) Så tredje kort til Hjerteboden's Juleblogg er her! 
Jeg har fargelagt Tilda med Amaryllis fra Magnolia, og også denne gangen i litt andre farger enn vanlig. Hun har bl.a blitt litt lysere i huden. Jeg fant en fantastisk blogg her om dagen, til Rachel på 15 år. Og hun fargelegger utrolig vakkert, så da ble jeg inspirert til å prøve ut noen av fargene hun brukte.
Hud: Tattered Rose, Vintage Photo, Antique Linen, Victorian Velvet.
Hår: Vintage Photo, Black Soot.
Vest, sokker, sko: Walnut Stain, Black Soot.
Kjole: Weathered Wood, Black Soot
Amaryllis: Peeled Paint, Black Soot, Aged Mahogany.
Jeg har også brukt Crackle Accents på blomstene, og Stickles-Star Dust på Tilda.
De lekre julepapirene er fra Maja Design: Frøjdefull Jul-Virkad Strumpa, Julklappar og Goder Afton. Jeg har også brukt bølgepapp og Gotisk Skrift fra Panduro.
"Gledelig Jul" og prikkene rundt motivet er laget med stempler fra Stempelglede. Bak motivet har jeg laget en liten lomme til en tag. Også her har jeg laget en åpning etter mål av ColourBox-Cat Eye-puten. Til pynt har jeg dyprøde roser, blomsterbær, blomster og blader fra Prima, og grønn tråd som jeg har viklet rundt en pensel slik at det fikk en spiralform. Tråden har gulltråder i seg og er litt stiv. Jeg har også her festet i et håndtak fra Tim Holtz.
Tusen takk for at du besøker bloggen min, og ha en fin kveld!
Photobucket

4 kommentarer:

Thea sa...

BEAUTIFUL :):)

Hugs Thea

Debbie sa...

Your work is just stunning, I love how you curled the left top corner to reveal the paper underneath, such an elegant touch...

creacora sa...

so Gorgeous !! the colouring the card the details all perfect !

hugs Cora

Yvonne sa...

Such a gorgeous card! Love everything about it. Hope I can make them just like that on a day in the future!
hugs Yvonne